Handleiding

Poppyz Invoice

Met de Poppyz-factuur versie gebruiken we niet langer MoneyBird voor de facturering. We hebben ons eigen factuurmanagementsysteem ontwikkeld voor de afhandeling, beheer en statistieken.

Invoice Settings

Om de factuurinstellingen in te stellen; ga naar Cursussen-> Instellingen en klik op het tabblad Factuur:

Om een ​​bedrijfslogo te uploaden, klik op de knop Upload logo. Kies een afbeelding en klik op de knop invoegen in bericht

Onderaan de instellingenpagina kan een voorbeeld van de factuur-template bekeken worden door op de volgende link te klikken:

 

Factuur – Frontend

In tegenstelling tot de andere versie van Poppyz, wordt de factuur na een succesvolle betaling getoond. Het wordt per e-mail naar de gebruiker gemaild en daarnaast een kopie naar het e-mailadres ingesteld in de plugin-instellingen.

Factuurbeheer

Facturen kunnen worden beheerd via Cursussen-> Facturen

Op deze pagina kan je de status van de factuur wijzigen naar betaald / onbetaald, de factuur PDF bekijken of de factuur verwijderen. Je kan ook facturen downloaden en een zoekopdracht uitvoeren met behulp van de vervolgkeuzelijst en tekstvakvelden bovenaan de pagina. Beschikbare zoekfilters zijn Productnaam, Bedrijf, Voornaam en Achternaam.

Statistieken

Bij Statistieken kan je data inzien/oproepen over de verkopen van je programmarondes.