Als je MPOP hebt aangeschaft dan heb je een download link en een licentie key van Poppyz ontvangen per mail. Mocht je deze niet hebben ontvangen of mocht de licentie niet werken, mail dan Matthijs, hij zorgt dan dat je deze alsnog ontvangt.

Poppyz

Als je MPOP hebt aangeschaft dan heb je een download link en een licentie key van Poppyz ontvangen per mail. Mocht je deze niet hebben ontvangen of mocht de licentie niet werken, mail dan Matthijs , hij zorgt dan dat je deze alsnog ontvangt.

Divi thema en Divi builder

Het Divi thema en de Divi builder kan je downloaden in de online academie.

Divi Poppyz Thema

Installeer dit WordPress child thema als je het Divi-thema gebruikt. Het zorgt voor styling van alle Poppyz-pagina’s.

Poppyz Divi Integration Plugin

Installeer deze plug-in als je het Divi thema gebruikt. Het integreert Divi Builder met Poppyz-pagina’s.

Divi Layouts en Templates

Divi Layouts
Download hier de Divi Layouts. Voor meer informatie en de toepassing van deze layouts ga je naar deze handleiding.

 

Divi Layouts (oud)
Download hier de oude Divi Layouts. Voor meer informatie en de toepassing van deze oude layouts ga je naar deze handleiding.Divi Business Template
Download hier de Business template. Bekijk de demo website voor een voorbeeld van deze template. Voor uitleg over het installeren van de template ga je de handleiding voor Divi Templates. Voor het aanpassen van de achtergronden download je hier de .svg achtergronden.

Divi Creatieve Template
Download hier de Creatieve template. Bekijk de demo website voor een voorbeeld van deze template. Voor uitleg over het installeren van de template ga je naar de handleiding voor Divi Templates. Voor het aanpassen van de achtergronden download je hier de .svg achtergronden.

BELANGRIJK: heb je al een academie met bestaande (vormgegeven/gestylede) cursussen? Dan zijn de Creative en Business templates niet geschikt, deze passen namelijk de vormgeving van je website aan. Klik hier voor meer informatie.

Poppyz E-Products

Naast het verkopen van programmarondes is het met Poppyz E-Products ook mogelijk om online producten te verkopen.

Handige overige WordPress plugins

  1. Heel belangrijk, zorg dat je een security plugin installeert: Wordfence is een prima keuze (zie voor verschil gratis en betaalde versie: https://webhostingadvices.com/is-wordfence-premium-worth-it/)
  2. Voor het maken van back-ups: Updraft Plus.
  3. Voor het verzenden van (Poppyz) mails vanuit de website via SMTP (lees hier het nut en de uitleg hierover): WP-Mail-SMTP
  4. Voor het kunnen omschakelen naar alle gebruikers: User Switching. Lees de uitleg hoe je de plugin gebruikt.
  5. Voor het aanpassen van de mail met logingegevens die vanuit WordPress wordt gestuurd: Better Notifications. Lees hier onze uitleg over het gebruik (punt 4).
  6. Voor het zien welke e-mails vanuit je website zijn verstuurd (handig als klanten aangeven dat ze een mail niet hebben ontvangen): WP Mail Logging. 
    Je kan deze plugins vanuit je WordPress dashboard zoeken en installeren.