Handleiding

Standaard teksten

Ga naar Instellingen -> Standaard teksten om de aanschafteksten en notificaties in te stellen.
In je dashboard zie je onderaan bij elk veld een toelichting/uitleg.

AVG

Het is belangrijk om te voldoen aan de AVG. Zorg voor duidelijke en kloppende algemene voorwaarden. Lees de Factsheet Algemene voorwaarden. Zorg daarnaast dat je een verwerkersovereenkomst hebt en een privacy statement
In de online academie vindt je checklists en erg handige voorbeelddocumenten.

Bij het onderdeel AVG kan je alles opnemen d.m.v. checkboxes. Deze moeten je klanten eerst aanvinken alvorens ze kunnen overgaan tot aankoop van je programmaronde.

Onderstaand zie je hoe het er voor je klanten wordt getoond.

BELANGRIJK: zorg dat de links van pagina’s en documenten altijd openen in nieuw browser tabblad! Anders zitten je klanten niet meer in het bestelproces, zie onderstaand hoe je dat doet.

Automatische incasso (SEPA)

In Poppyz worden alle betalingen voor programmarondes met termijnen/tranches en lidmaatschappen standaard via automatische incasso (SEPA) afgehandeld.

Via Instellingen -> Standaard teksten -> Betalingen kan je de SEPA-teksten en voorwaarden toevoegen.
Belangrijk: het is je eigen plicht en verantwoordelijkheid om aan de wettelijke eisen van SEPA te voldoen. Wij hebben zelf een standaard voorbeeld toegevoegd, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Poppyz maakt voor SEPA gebruik van Mollie, lees hier meer over automatische incasso (SEPA) via Mollie.
Onderstaand zie je de velden.

Deze teksten worden voor de betaling aan je klanten getoond en dienen ter akkoord eerst worden aangevinkt alvorens tot koop kan worden overgegaan.

Aanpassen en positie van standaard teksten