Handleiding

Lijst van (niet) afgeronde lessen

De lijst van (niet) afgeronde lessen in Poppyz geeft je klanten een overzicht van hun lessen. Je kunt deze toevoegen door middel van onze Divi module of met een shortcode. Hieronder lees je voor beide manieren hoe je dit doet.

Lessenlijst Divi module

Op cursus- en lespagina’s kun je een lessenlijst met voortgang tonen door middel van de ‘Poppyz progress list’ module. Je vindt deze tussen de andere Divi modules.

Lessenlijst shortcode

Je kunt de lessenlijst ook toevoegen aan cursus- en lespagina’s door middel van de shortcode [lesson-list]. De shortcode kan je overal plaatsen en werkt ook binnen Divi builder. Binnen Divi builder zie je de lessen echter niet tijdens het bewerken, maar wel nadat je op opslaan hebt gedrukt en de pagina aan de voorkant bekijkt. Nota bene: De lijst van lessen is alleen zichtbaar voor mensen die zijn ingeschreven voor de cursus. De beheerder van de website ziet eveneens altijd de lijst. 

Opmerking: als lesmodules zijn toegevoegd zoals in de bovenstaande schermafbeelding, dan worden ze verdeeld in secties. Bij elke les kan de cursist een les als afgerond markeren.