Handleiding

Lessenlijst

Met de [lesson-list] shortcode kunnen de lessen op de cursuspagina en/of lespagina worden weergegeven als lijst van losse lessen OF in de vorm van lesmodules (zoals in de Online Academie). Dit is handig als je veel lessen hebt en deze lessen wil bundelen in een lesmodule. Als je geen lesmodules aanmaakt dan worden aan de voorkant alleen de lessen getoond. We hebben de lessenlijst/[lesson-list] geïntegreerd met DIVI, zodat je deze met DIVI kan stylen/aanpassen. Lees hier hoe je deze installeert en hier hoe je deze gebruikt.

Bij elke cursuspagina kan je modules aanmaken.

Vervolgens kan je bij de/een lespagina de les toekennen aan een module.

Als je vervolgens op de cursuspagina de shortcode [lesson-list] plaatst, dan worden de modules met de daaraan toegekende lessen getoond.

Aan de voorkant ziet het er zo uit:

Het is mogelijk om desgewenst de cursustitel bovenaan de modules te tonen, gebruik hiervoor de volgende shortcode: [lesson-list show_course_title=true].

Standaard zijn de modules ingeklapt. Mocht je willen dat de modules standaard zijn opengeklapt en de lessen direct zichtbaar en klikbaar zijn, gebruik dan de volgende shortcode: [lesson-list collapsible=true].